I behov av en duktig vårdkonsult?

Hos Medsource får ni den vårdbemanning ni behöver, när ni behöver den. Er nästa vårdkonsult står redo hos oss.
Snabb och enkel bemanning

Våra duktiga konsulter står redo

Hos oss på Medsource får ni en konsult med just den kompetens och erfarenhet ni söker. Vi har en stor konsultbank med läkare, sjuksköterskor, socionomer, undersköterskor, fysio- och arbetsterapeuter, barnmorskor, psykologer och naprapater.

Oavsett uppdragets längd och omfattning finns det en konsult som står redo och väntar på att just ni ska anmäla personalbehov.

Tack vare mångårig erfarenhet av vårdbemanning och bred kunskap inom vårdbranschen har vi under åren byggt upp ett gediget kontaktnät med duktiga konsulter vilket gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt konsult för ert uppdrag.

Ni får helt enkelt den vårdbemanning ni behöver, när ni behöver den.

Så här går det till

Ni anmäler behov
Ni berättar för oss hur ert behov ser ut. Vilken kompetens ni söker, önskad erfarenhet hos konsulten, uppdragets period, arbetstider etc.
Vi matchar rätt konsulter
Vi går igenom vår databas av tillgängliga och intresserade konsulter och matchar kvalificerade kandidater.
Vi presenterar kandidater
De konsulter vi finner intressant presenterar vi för er med fullständiga handlingar. Självklart är alla våra konsulter kontrollerade mot Socialstyrelsen och Inspektionen för vård och omsorg.
Vi bokar konsulten
Är ni fortsatt intresserade bokar vi konsulten för uppdraget. Bemanningsplanen med alla villkor och överenskommelser inför uppdraget överlämnas till er.
Vi följer upp regelbundet
Vi är med under hela uppdragets gång och följer upp kontinuerligt för att försäkra oss om att allting fungerar som utlovat.
Kvalitativ bemanning

Hyrläkare eller bemanningssjuksköterska?

Hyrläkare, konsultläkare, hyrsjuksköterska, bemanningsläkare, stafettläkare eller bemanningssjuksköterska. Ja, våra konsulter går sannerligen under många namn. Gemensamt besitter de en enormt viktig kompetens som konsult, som tillsammans upprätthåller och möjliggör en högkvalitativ och jämlik vård.

I vår bemanning har vi stort fokus på det personliga och långsiktiga samarbetet, både med konsult och vårdgivare.

Vår framgångssaga

Lyckliga konsulter ger lyckade uppdrag

Vår gemensamma framgång är glada konsulter. Vi tror på det personliga engagemanget och vi har en god relation till alla våra konsulter. Vi tror att ni som uppdragsgivare också värderar individen och det goda samarbetet högt.

Det är när konsulten är nöjd med sin arbetsgivare och trivs på sin arbetsplats som glada medarbetare växer fram. En lycklig medarbetare sprider glädje och goda ord: de talar gott om både oss och ert företag långt efter att uppdraget upphört.

Därför tror vi att glada konsulter är vår gemensamma framgång.