Om Medsource

Vi vill förändra vårdbemanningen genom att vara en närvarande arbetsgivare. Vi vill se en framtid där ingen vårdgivare står utan personal och ingen patient står utan sjukvård

Varför Medsource?

Förutom mångårig erfarenhet av vårdbemanning och bred kunskap inom vårdbranschen har vi under åren byggt upp ett gediget kontaktnät med duktiga konsulter, vilket gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt konsult mot rätt uppdrag.

Men det är inte vi som ska ha äran.

Det är våra fantastiska medarbetare. Vi vet att det är våra konsulter som gör att Medsource är det självklara valet för många vårdgivare idag, och det är vi väldigt stolta över.

Därför sätter vi alltid våra konsulter i fokus. Vi vet att ju bättre våra medarbetare mår desto bättre blir förutsättningarna för personlig utveckling och ökad trivsel, som i förlängningen leder till ett ännu bättre och långvarigt samarbete.

Vi är arbetsgivaren som bryr sig

Vi vill inte bara vara ännu ett bemanningsföretag i mängden. Vi vill vara din absolut bästa arbetsgivare, som står för mer än bara namnet på din lönespecifikation.

Vår ambition är att du som medarbetare eller konsult ska känna att du funnit en långvarig samarbetspartner som verkligen bryr sig och som finns där som en stöttepelare i med -och motvind.

Våra processer är digitaliserade för att göra vardagen enklare för dig, men vi tror mycket på det personliga mötet och den djupare kontakten. Vi vill lära känna våra konsulter och finnas till hands under hela uppdragets gång.

Därför tilldelas du alltid en konsultchef hos oss, en stöttepelare och partner som finns tillgänglig för livets alla frågor.

Tillsammans förbättrar vi vårdbemanningen

Vi vill förändra vårdbemanningen genom att vara en närvarande arbetsgivare. Vi vill se en framtid där ingen vårdgivare står utan personal och ingen patient står utan sjukvård.

Därför gör vi det vi gör bäst: bemannar Sveriges sjukvård och omsorg genom att tillsätta rätt konsult på rätt plats, när det behövs och där det behövs.

Det som dagligen för oss närmare vår vision är vår passion för det vi gör. Vi lägger stort fokus på den enskilda individen och tror på det goda samarbetet mellan arbetsgivare, konsult och uppdragsgivare.

Vill du vara med och förändra vårdbemanningen?

Kontakta oss idag så gör vi skillnad tillsammans!
Kontakta oss!

Erfarenhet och passion, en Medsource-ekvation

Genom mångårig erfarenhet av bemanning har vi den erfarenhet, kunskap och nätverk som krävs för att snabbt och effektivt tillsätta kompetent vårdpersonal för rätt uppdrag.

Alla medarbetare på Medsource delar en stark passion för det vi gör, vilket också genomsyrar vårt dagliga arbete.

Vi är väldigt stolta över vår historia, och väldigt exalterade över vår framtid. I ryggsäcken bär vi tusentals personliga möten med konsulter och uppdragsgivare. I framtidskikaren ser vi ännu fler möten och ökade möjligheter att få vara med och göra skillnad för Sveriges sjukvård och omsorg.

Vår drivkraft och passion hittar vi dagligen i det personliga mötet med våra fantastiska konsulter och samarbetspartners.

Vi blir fortfarande lika glada varje gång en konsult vänder sig till oss för att hitta sitt nästa uppdrag eller när en kund hör av sig för att få snabb bemanningshjälp.

Att det fortfarande pirrar till hos oss när en kandidat eller kund hör av sig bekräftar bara det vi redan vet: vi älskar det vi gör!